Razmišljate o otvaranju stomatološke ordinacije, zanima Vas šta Vam je sve potrebno i kako zadovoljiti sve tehničke i estetske uslove potrebne za pokretanje privatne stomatološke prakse- obratite se nama. Sve na jednom mjestu od planiranja potrebne elektro, zračne i vodene instalacije do montaže i puštanja u rad potrebne stomatološke opreme.

S obzirom da su Vam pacijenti i njihova dobrobit na prvom mjestu, vaša oprema u ordinaciji mora biti vrhunske kvalitete i učinkovitosti. Higijena i pouzdanost, te estetika i udobnost su ključni elementi za uspjeh svake stomatološke ordinacije, te zbog toga se obratite nama jer na jednom mjestu možete naći sve što vam treba.

U cilju da zadovoljimo sve Vaše potrebe direktni smo uvoznici,distributeri i ovlašteni servisni centar stomatološke opreme poznatih proizvođača kao što su: MIGLIONICO, NewTom, XO CARE, BIEN-AIR, NARDI COMPRESSORI itd.

Niz godina naše osoblje usavršava svoje znanje kako bi Vama mogli pružiti kvalitetnu, raznovrsnu i pouzdanu uslugu. Rezultat takvih nastojanja je respektabilan broj naših zadovoljnih i stalnih klijenata.

Uz prodaju i servisiranje stomatološke opreme, u mogućnosti smo Vam ponuditi i sljedeće usluge potrebne svakoj ordinaciji:

Savjetovanje pri odabiru i kupovini opreme i potrošnog materijala

Izrada projekta instalacije pri uređenju stomatološke ordinacije

Montaža nove i demontaža postojeće opreme