Veletrgovina medicinskim proizvodima posvećena svojim klijentima - izbor je na Vama

NOVAE TEAM d.o.o. je mlada firma osnovana 2016. godine sa sjedištem u Kiseljaku na adresi Administrativno poslovni centar bb. Energični tim mladih entuzijasta je u stalnoj potrazi za dobavljačima najkvalitetnijih proizvoda kako bi svojim kupcima osigurali vrhunsku uslugu. NOVAE TEAM se ponosi širokim rasponom proizvoda kojeg kontinuirano nadopunjava – u našem asortimanu možete pronaći od sitnog potrošnog materijala pa sve do velikih medicinskih aparatura.

Glavni cilj našeg tima jest poboljšanje dentalnog tržišta pomoću predstavljanja proizvoda koji prate svjetske standarde. Dentalnim stručnjacima omogućujemo da s lakoćom i užitkom rade svoj posao i ujedno prate svjetske trendove te ne zaostaju ni za najvećim svjetskim imenima u dentalnoj medicini. Naši klijenti su uvijek ukorak s vremenom, a ta misao vodilja je utkana u naš poslovni modus operandi.

Pored suvremene opreme i materijala, svojim klijentima smo osigurali i usluge servisa koje su Vam uvijek na raspolaganju, čak i za opremu koju nemamo u našoj ponudi.

BRENDOVIPROIZVODI