Nova era u izbjeljivanju zuba

Upoznajte Fläsh. Profesionalni sustav za izbjeljivanje zuba. Fläsh je posljednja inovacija iz WHITEsmile laboratorija temeljena na preko 20 godina iskustva u području bijeljenja zuba.

Saznajte više

Fläsh Izbjeljivanje, još bjelje.

Zašto je fläsh najbolji izbor?

25 godina iskustva u izbjeljivanju – WHITEsmile se ponosi sa proizvodnjom „Made in Germany“ još od 1994. godine što kao rezultat ima izvanrednu kvalitetu.

Istraživanja su pokazala da bi 85% pacijenata željelo imati bijelje zube. Nažalost, neće svi pacijenti zainteresirani za izbjeljivanje pitati direktno kako do tretmana.

To nikako ne znači da Vaši pacijenti nisu zainteresirani da dobiju najviše od svog posjeta stomatologu!

Pružite najbolje VAŠIM PACIJENTIMA

Intuitivno upravljanje i sigurna primjena. Jamči najbolje rezultate.

Pacijenti žele biti informirani o mogućnosti dobivanja holivudskog osmijeha. Naravno, ukoliko su zadovoljni, svoje će iskustvo podijeliti sa prijateljima te također na društvenim mrežama.
Današnja moderna tehnologija omogućava savršene prirodne restauracije zuba. Ortodontski tretmani poravnavaju iskrivljene zube, te ako tome pridružimo fläsh tretmane, Vaši pacijenti će imati još bolje iskustvo – rezultat je savršen osmijeh. Vaša ordinacija se može predstavljati kao ono što stvarno jest – centar za savršene osmijehe.

Fläsh lampa za izbjeljivanje – jednostavno savršena

Fläsh lampa za izbjeljivanje je rezultat opširnog istraživanja u suradnji sa željama klijenata diljem svijeta. Opremljen sa mnogim novim značajkama, najnoviji „Vođeni tretman“ upućuje stomatologa korak po korak kroz sigurnu primjenu.

Na ovaj način jamčimo sigurnost u svakom postupku. Boja zuba se automatski određuje temeljem prikaza stanja prije izbjeljivanja i procijenjenog rezultata poslije.

Različiti programi izbjeljivanja omogućavaju individualizirane tretmane. LED svjetla visoke snage garantiraju optimalnu svjetlost za aktivaciju fläsh gela kako bi se postigli idealni rezultati.

Osnovne značajke: 
  • Najnovija LED tehnologija visoke snage
  • Jednostavan vođeni tretman
  • Potrebni nivoi svjetla se utvrđuju tokom tretmana
  • Jednostavno pozicioniranje
  • Inovativni sustav fläsh.card kartice
  • Ekran u boji osjetljiv na dodir

dodatne pogodnosti koje pružamo

dodatne pogodnosti koje pružamo

izvrstan odnos cijene i kvalitete

Fläsh lampa za izbjeljivanje je uređaj nove generacije, iz tog razloga NovaeTeam za svoje klijente osigurao extra povoljne cijene.

Besplatna dostava i instalacija

Besplatno dostavljamo na vašu adresu i vršimo montažu Fläsh lampe.

podrška i asistencija

Uvijek smo tu da odgovorimo na sva Vaša pitanja