Švicarski brend svjetske klase koji se bavi proizvodnjom potrošnog materijala za medicinski sektor već punih 37 godina. Njihova glavna nit vodilja od osnutka kompanije bila je učiniti stomatološku industriju šarenijom. Možemo reći da svakako uspijevaju u svojem naumu jer zahvaljujući širokom izboru boja, njihovi proizvodi će biti savršen dodatak modernoj ordinaciji. 

LATEKS I NITRILNE RUKAVICE

Napravljene od premium materijala, osiguravaju elastičnost te dobro prianjanje, a opet su dovoljno čvrste da sprječavaju pucanje. Akzenta rukavice djeluju zaštitno i njegujući tako da više ni dugotrajan rad u rukavicama ne predstavlja problem. Na Vama je samo da izaberete boju! 

ZAŠTITNE KOMPRESE

Zahvaljujući svojem upijajućem gornjem sloju i nepropusnom donjem sloju, ove višeslojne zaštitne komprese garantiraju maksimalan komfor za pacijenta. Ne sadrže lateks već su napravljene od čiste celuloze koja osigurava iznimnu moć upijanja.

ZAŠTITNE MASKE

Toliko mekane i prozračne da nećete ni primijetiti da je nosite. Sve maske su napravljene bez lateksa kako ne bi iritirale osjetljivu kožu lica te dolaze u velikom izboru boja kako bi odgovarale svakom pojedincu.

DJEČJI PROGRAM

Prilikom primanja pacijenata, potrebno je posebnu pažnju posvetiti našim najmlađima koji su nerijetko u strahu od stomatološkog pregleda. Kako bi se već pri prvom posjetu strah u potpunosti otklonio, predstavljamo liniju proizvoda sa veselim motivima za opuštene prve preglede.