Akcija Decembar/Prosinac 2020

Proizvodi kompanije Akzenta

Akzenta je svjetski lider u prodaji medicinskih maski!

Sa iskustvom koje traje preko 30 godina, Akzenta je prepoznatljivo ime na svjetskom tržištu medicinskog potrošnog materijala.

Stoje iza svojeg obećanja kupcima te u svojoj ponudi drže samo najkvalitetnije proizvode, a to se nije promijenilo ni dolaskom pandemije kada su zadržali isti visoki standard proizvodnje unatoč masovnoj potražnji.

Ponosni smo što smo zastupnici brenda kojemu su na prvom mjestu upravo kupci koji zaslužuju kvalitetu i sigurnost proizvoda što je rijetkost u ovoj pandemiji – stoga smo osigurali zalihe koje smo posebnom akcijom učinili dostupnijima.

Paketi proizvoda u ponudi Novae team

2x rukavice + 1x maske

Paket se sastoji od 2 pakovanja nitrilnih rukavica bez pudera i jednog pakovanja maski. Rukavice su izrađene od vrhunskog nitrila koji je izuzetno tanak, ali izuzetno otporan na kidanje. Moguće je odabrati STYLE ili TOP TOUCH PLUS BLACK SERIES.

U proizvodnji Akzenta TOP MASK koriste se samo vrhunski i koži prikladni materijali.

Cijena: 80KM sa PDV (109,50KM)

 

Opis:

  • Rukavice 100kom po pakovanju
  • Dostupno u veličini: XS, S, M, L
  • Dostupno u bojama: crna, pink, fuchsia
  • Maske 50kom po pakovanju
  • Dostupno u bojama: bijela, zelena, plava

2x MASKE + 1x GRATIS

Paket se sastoji od 3 pakovanja Akzenta TOP MASK. U proizvodnji Akzenta TOP MASK koriste se samo vrhunski i koži prikladni materijali.

Možete odabrati bilo koju kombinaciju boja.

Cijena: 73KM sa PDV (109,50KM)

 

Opis:

  • Maske 50kom po pakovanju
  • Dostupno u bojama: bijela, zelena, plava

10% POPUST NA PAKOVANJE

Ukoliko Vam gore navedeni paketi ne odgovaraju i željeli bi prvo isprobati kvalitetu rukavica omogućili smo i popust od 10% na pakovanje rukavica.

33KM sa PDV (36,50 KM)

10% POPUST NA PAKOVANJE

Ukoliko Vam gore navedeni paketi ne odgovaraju i željeli bi prvo isprobati kvalitetu maski omogućili smo i popust od 10% na pakovanje maski.

33KM sa PDV (36,50 KM)